Èxit del Fòrum Veïnal de Dones del Barcelonès!

El cap de setmana del 5 i 6 de maig vam ser al Fòrum Veïnal de Dones de Barcelona. Tot seguit podreu llegir la notícia que la pròpia FAVB n’ha fet, i aviat estaran disponibles a la web del Fòrum les conclusions.

Ara, només volíem recollir aquí que va ser un plaer compartir aquells dies amb totes les dones que hi van ser, i formar part del procès de preparació del Fòrum amb tantes d’altres entitats. Aconseguir més de 100 inscripcions és tot un èxit per a la Favb, i per a totes les dones dels barris!

Per cert, com diu Sylvianne Dahan, de la Vocalia de Dones de la Favb, “el Fòrum no acaba a la sessió de cloenda amb el darrer aplaudiment, sinó que ha de ser el tret de
sortida per una altre manera d’organitzar-nos, empoderar-nos amb un nou espai on les dones dels diferents barris de la ciutat l’utilitzin per tractar, millorar i aprofundir tots aquells temes que ens preocupin.” Per tant, totes aquelles que vulgueu continuar treballant en aquesta línia, us podeu posar en contacte directament amb la Favb per a formar-ne part i poder ser incloses en la llista de distribució que estan confegint.

 

 

“El 5 i 6 de maig el Centre Cultural Teresa Pàmies de l’Eixample ha acollit el Fòrum Veïnal de Dones de Barcelona que, sota el lema “els barris amb ulls de dona”, ha comptat amb la presència d’un centenar de veïnes i representants de diverses entitats i institucions.

Organitzat per la Favb, en col·laboració amb una desena d’entitats ciutadanes, la trobada s’ha desenvolupat a l’entorn de quatre grans eixos temàtics, relacionats amb la cura del cos, del barri i de la ciutat, i sobre l’economia de la vida.

L’objectiu principal… continual llegint

Deixa un comentari / Deja un comentario

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s