“Ciutats vivibles. Des de la diversitat que les habita”, documental i proposta de reflexió sobre construcció de ciutat i sostenibilitat de la vida, a la Sala Zazie de Vilafranca el dilluns 3 de desembre.

“Ciutats vivibles. Des de la diversitat que les habita”, documental i proposta de reflexió sobre construcció de ciutat i sostenibilitat de la vida, a la Sala Zazie de Vilafranca el dilluns 3 de desembre a les 19.30 hores.

En el col·loqui posterior, Sara Ortiz Escalante (urbanista feminista a Col·lectiu Punt 6) i Ton Salvadó (arquitecte i Director de Model Urbà de l’Ajuntament de Barcelona) aportaran la seva mirada i proposta de diàleg respecte l’urbanisme i les diversitats que ha d’acollir, on la vida és al centre.

Acte organitzat per CAF Dones Penedès (comunitat autofinancera) i Entrepobles Penedès.

El documental teixeix la veu i experiències de diverses dones i col·lectius del territori per a mostrar un mirall fragmentari del que pot ser una ciutat vivible per a totes i tots, més enllà de l’urbanisme on la salut, les emocions, la diversitat i les relacions són elements claus de la construcció de ciutadania, des de la mirada feminista.

L’associació Entrepobles intentem acompanyar alternatives al model de desenvolupament capitalista, per una transformació social, des dels feminismes i l’ecologisme social a través de la solidaritat internacionalista, l’educació emancipadora i la incidència política. En aquest trajecte de més de trenta anys, el treball en xarxa amb altres col.lectius ens ha permès molts aprenentatges i complicitats. En aquest context, juntament amb diferents organitzacions, formem part d’un projecte que ha aplegat unes jornades internacionals, tallers, actes públics i l’edició d’un llibre i un documental. “Ciutats vivibles. Des de la diversitat que les habita”, seria compendi i proposta de síntesi de la mirada col·lectiva acumulada, diversa i que convida al diàleg, a la construcció col·lectiva.

Deixa un comentari / Deja un comentario

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s