El llibre

Podeu descarregar la versió en pdf de la publicació (amb articles en català i en castellà) aquí. La trobareu també a la Llibreria Pròleg (Bcn), a Synusia (Trs), a Entrepobles (us la podem fer arribar, escriviu a ciutatsvivibles@pangea.org) i a Pòl.len Edicions. O demaneu-la a la vostra llibreria!

La publicació Ciutats Vivibles recull les produccions dels més de dos anys de treball, entrevistes i tallers d’aquest projecte, juntament amb articles de diverses autores i col·lectius referents pels feminismes i l’acció sobre les ciutats. Amb elles pretenem contribuir a aprofundir en el que és la vivilitat des de perspectives vinculades als activismes urbans i el treball quotidià de feministes i membres del moviment veïnal

La publicació trascendeix, com tot el projecte, el sentit normatiu d’allò urbà, per abocar-nos a diverses perspectives sobre el que és ciutat o, potser millor, el que és vida a la ciutat. En aquest llibre trobareu recollides moltes d’aquestes perspectives, començant per articles i experiències contextualitzadores, per a continuar amb la visió des de quatre àmbits diferents però entrellaçats: les relacions humanes, la salut, la diversitat, i la genealogia i la memòria.