Els continguts de les Jornades Internacionals

Els dies 23, 25 i 26 de maig de 2018 vam poder gaudir d’un programa esplèndid a les Jornades Internacionals Ciutats Vivibles, gràcies a totes les dones i col·lectius que han estat alimentant el treball d’aquest procés.

Per mantenir viva la memòria d’aquestes trobades us oferim les gravacions de les taules de debat i el seminari. Al final d’aquesta pàgina trobareu el programa complert del que van ser les Jornades, amb les quals vam celebrar també el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, amb la Xarxa de Dones per la Salut, incloent un pañoletazo en suport a les companyes argentines que lluiten per millorar la llei d’avortament.

https://player.vimeo.com/api/player.js
‘Ciutats Vivibles’. Diàleg ‘Construir una ciutat vivible a la institució, des de la gent i els feminismes’ from Entrepbs/Herriarte on Vimeo.

https://player.vimeo.com/api/player.js

‘Ciutats Vivibles’. Obertura Jornades + ‘Ciutat Vivible des de les diversitats que l’habiten’ from Entrepbs/Herriarte on Vimeo.

https://player.vimeo.com/api/player.js
‘Ciutats Vivibles’. Seminari amb CAPS, IGOP, LAHAS, Col·lectiu Punt6, FAVB, Ana Falú i Lilian Celiberti from Entrepbs/Herriarte on Vimeo.

https://player.vimeo.com/api/player.js
‘Ciutats Vivibles’. Taula rodona ‘La cura de la salut de les dones a una ciutat vivible’ from Entrepbs/Herriarte on Vimeo.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

cartell_ciutatsvivibles 3

Aquest són els tallers del dissabte matí:

  • Cos si, cosa no. La cosificació de les dones com a violència normalitzadora. Dones de CCOO (mixt)
  • Les ciutats a l’altra banda de la nostra pell. Parir i criar a una ciutat vivible. Migjorn, casa de parts (mixt)
  • Benestar físic i emocional. Estratègies de recuperació de la violència masclista. Tamaia (no mixt)
  • Taller de sexualitat per a dones de +50. Reflexionar i compartir. APFCIB (no mixt).