Presentació del documental ‘Ciutats Vivibles’ a Montblanc

Presentació del documental Ciutats Vivibles a Montblanc organitzada per Pintem Feminisme i l’Ateneu Popular l’Empelt el proper 9 de febrer a les 18.30h.

Des de Pintem Feminisme i l’Ateneu Popular l’Empelt s’estan programant tot un seguit d’activitats amb l’objectiu de visibilitzar i reconèixer el paper de les dones en el sosteniment de les nostres societats, en la construcció dels nostres pobles i ciutats, en la ferma voluntat de transformar-los per a que esdevinguin uns entorns més justos, més respectuosos on arreli la idea radical de què les dones som persones.

La primera activitat que realitzaran, dins d’aquest programa d’activitats del primer semestre, serà la projecció del documental i posterior espai de reflexió sobre la realitat de les dones a la comarca, com és viu la diversitat d’identitats sexuals, orígens, generacions, com afecta l’envelliment o com condiciona l’activitat o no-activitat econòmica a l’entorn relacional de cada poble.

Les reflexions i propostes que es fan en el documental, des de l’àmbit urbà, són un bon punt de partida per també reflexionar sobre la realitat de les dones a la comarca, per a construir entorns vivibles.

Us hi esperem!

DISSABTE 9 DE FEBRER, a les 18.30 hores

Sala de Corts del Claustre de Sant Francesc (Montblanc)

Presentació del documental ‘Ciutats Vivibles’ i taula rodona amb:

Betlem C. Bel, de l’equip de Ciutats Vivibles-Entrepobles, Aziza Bakkali, del grup de conversa de Conca Terra d’Acollida, Raquel Girona, directora de l’ABS de la Conca de Barberà iCarme Ferrer, alcaldessa de Senan.

 

Deixa un comentari / Deja un comentario

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s