24 de novembre projecció i debat del documental Ciutats Vivibles a La Model, Barcelona.

En el marc de l’Acte Central del Consell de les Dones de l’Eixample per el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones, la Vocalia de Dones de l’Associació de veïns i veïnes de l’Eixample Esquerra, el dissabte 24 de novembre, organitza a La Model la projecció i debat del documental Ciutats vivibles.

Documental produït per Entrepobles i realitzat per el col·lectiu de periodistes Contrast i, amb la col·laboració de Caps, Col·lectiu Punt6, Territoris Oblidats, Lahas, IGOP, AVV Poblenou, AVV Noubarris, FAVB, Grup de dones de La Bisbal, Colors de Ponent i CAF de Dones de Vilafranca del Penedès amb l’objectiu que esdevingui una eina per a reflexionar sobre les nostres ciutats i com hi desenvolupem la vida des d’una perspectiva feminista.

El documental és fruit d’un treball complex en el que s’interseccionen col·lectius i mirades. Hi trobareu reflexions i perspectives a vegades complementàries, d’altres potser contradictòries, que ens poden ressonar a totes i tots, de maneres diferents. Sentir la ciutat, pensar-la, viure-la i transformar-la des del sosteniment de la vida. La ciutat som nosaltres. Omplim els nostres ulls de la diversitat que ens habita, i aboquem-la sobre la ciutat.

Organitza: Vocalia de Dones de l’AVEE

Col·labora: Ciutats Vivibles – Entrepobles

La Model (Galeria 5), 24 de novembre d’11 a 13 hores.

Deixa un comentari / Deja un comentario

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s